Waarom worden mijn productcategorieën niet correct weergegeven in WooCommerce?

Het kan frustrerend zijn als je merkt dat je productcategorieën niet zoals verwacht worden weergegeven in WooCommerce.

Stap 1: Controleer de categorieën in je CSV-bestand vanuit SRS

Voordat de gegevens worden gesynchroniseerd, is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de categorieën in het CSV-bestand dat je vanuit SRS ontvangt correct zijn. Controleer of de categorieën zoals 'Heren', 'Dames' en 'Kinderen' correct zijn gespeld en dat er geen fouten zijn.

Veelal wordt het op de volgende manier opgebouwd:

Mocht je onverhoopt een wijziging maken in je categorie-naam, dan zal dat ook effect hebben op je WooCommerce omgeving.

Stap 2: Synchronisatieproces begrijpen

Onze plug-in is ingesteld om gegevens van je kassasysteem (SRS) naar WooCommerce te synchroniseren op basis van een gepland schema. Dit betekent dat wijzigingen in je categorieën niet onmiddellijk zichtbaar zijn. Geef het wat tijd, meestal wordt dit 's nachts automatisch bijgewerkt.

Stap 3: Problemen oplossen

Als je categorieën nog steeds niet correct worden weergegeven, is het tijd om problemen op te lossen. Soms kunnen synchronisatieproblemen optreden door verschillende redenen, zoals een fout in je SRS of problemen met gegevensformaten. We kijken graag de koppeling voor je na!

Neem contact met ons op via support@conversiepartners.nl en laat ons weten wat er aan de hand is. Onthoud dat we hier zijn om je te ondersteunen, en we begrijpen dat technische problemen soms kunnen optreden. Neem contact met ons op, en we zullen ons best doen om je snel weer op de rails te krijgen!