Welke plug-ins werken samen met SRS Connector en SRS Importer?

Hoe minder hoe beter, is een algemeen advies bij Wordpress maar zeker in dit geval omdat we werken met WooCommerce.

Als er een plug-in is met een fout of een notice dan kan dit - zelfs zonder zichtbare fout in WordPress - de REST API ‘stuk’ maken waardoor communicatie tussen WooCommerce en SRS Storeinfo niet meer mogelijk is.

Deze plugins vereisen wij:

• Woocommerce

Afgeraden plugins

• WPML en/of Polylang:
      Tenzij je er grondige kennis van hebt en alle complicaties ervan accepteert
    • Caching plugins:
      af te raden tijdens de ontwikkeling
  • WooCommerce AJAX Products Filter - BeRocket

In het verleden hebben wij gemerkt dat deze plug-in niet compatible is met onze SRS Importer. Tenzij je er grondige kennis van hebt en alle complicaties ervan accepteert.

Let op:

Hoewel we ons uiterste best hebben gedaan om onze plug-in te ontwikkelen en te testen voor optimale compatibiliteit met verschillende WordPress- en WooCommerce-omgevingen, willen we je erop wijzen dat het gebruik van andere plug-ins van derden met onze plug-in het risico met zich meebrengt dat bepaalde functionaliteit kan worden beïnvloed. We kunnen niet garanderen dat onze plug-in naadloos zal blijven werken wanneer je deze combineert met andere plug-ins die conflicterende code of compatibiliteitsproblemen veroorzaken.

We raden je ten zeerste aan om regelmatig back-ups te maken van je winkelgegevens en je WooCommerce-installatie te testen nadat je andere plug-ins hebt geïnstalleerd of bijgewerkt. Als je problemen ondervindt, raden we je aan om eerst contact op te nemen met de ontwikkelaar van de betrokken plug-in(s) om eventuele conflicten op te lossen.

Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele problemen die voortvloeien uit het gebruik van onze plug-in in combinatie met andere plug-ins, en we bieden geen garantie dat we eventuele conflicten zullen oplossen. Het gebruik van onze plug-in is geheel op eigen risico.

Testen?
Heb je problemen met de SRS WooCommerce connectie? Probeer dan eerst alle plug-ins uit te zetten behalve WooCommerce, SRS Connector en SRS Importer. Werkt het? Dan is de connectie succesvol. Vervolgens kan je gaan onderzoeken welke plug-in voor problemen zorgt.