Ik wil graag een functionaliteit in jullie plug-in hebben die nog niet bestaat.

Wij waarderen de suggesties en feedback van onze gebruikers enorm. We begrijpen dat u mogelijk specifieke behoeften heeft die niet volledig worden vervuld door onze bestaande plug-in.

Hier is wat u moet weten als u een nieuwe functionaliteit wilt voorstellen:

Antwoord: We staan open voor nieuwe ideeën.

Als u graag een nieuwe functionaliteit aan onze plug-in wilt toevoegen die momenteel niet beschikbaar is, juichen we uw suggestie toe. We streven er voortdurend naar om onze SRS plug-in te verbeteren en uw input is van waarde.

Het proces om een nieuwe functionaliteit toe te voegen, gaat echter meestal als volgt:

1. Suggestie indienen: Neem contact op met ons supportteam via support@conversiepartners.nl en deel uw idee voor de nieuwe functionaliteit. We zullen uw suggestie zorgvuldig overwegen en de haalbaarheid ervan beoordelen.

2. Overleg en offerte: Als uw idee levensvatbaar is en past binnen onze product strategie, zullen we met u in overleg gaan om de functionaliteit te bespreken en een gedetailleerde offerte op te stellen voor de ontwikkeling ervan.

3. Financiering: Het is belangrijk op te merken dat de kosten voor het ontwikkelen en implementeren van de nieuwe functionaliteit volledig voor rekening van de aanvrager zijn. We financieren deze niet vanuit ons reguliere aanbod en deze kosten worden niet verrekend in een maandelijks abonnementstarief voor de aanvrager.

4. Ontwikkeling en implementatie: Zodra de offerte geaccepteerd is, zullen we beginnen met de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe functionaliteit in overeenstemming met de overeengekomen specificaties en tijdslijnen.

5. Feedback en optimalisatie: Na de implementatie verwelkomen we uw feedback om ervoor te zorgen dat de nieuwe functionaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Indien nodig kunnen verdere aanpassingen worden gemaakt.

We streven ernaar om transparant en meegaand te zijn in het onderzoeken van nieuwe ideeën en functionaliteiten, maar we willen erop wijzen dat niet alle voorgestelde functionaliteiten mogelijk zijn of binnen ons huidige productaanbod passen. We waarderen uw begrip en samenwerking in dit proces.

Als u een nieuw idee of verzoek heeft voor een functie, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam via support@conversiepartners.nl. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan het verbeteren van onze diensten en het aanpassen van onze plug-in aan uw behoeften.