Ik wil dat mijn producten vaker gesynchroniseerd worden, kan dat?

We begrijpen dat het belangrijk is om uw productgegevens up-to-date te houden in uw WooCommerce-winkel. Sommige gebruikers willen graag weten of het mogelijk is om de synchronisatiefrequentie te verhogen voor een snellere updatesnelheid.

Antwoord: Nee, dat is niet mogelijk.

Onze plugin is geconfigureerd om gegevens te synchroniseren tussen uw kassasysteem (SRS) en WooCommerce volgens een gepland schema. Dit schema omvat meestal een dagelijkse synchronisatie die 's nachts plaatsvindt.

Helaas bieden we momenteel geen optie om de synchronisatiefrequentie te wijzigen of aan te passen voor productgegevens. Dit is om de prestaties van uw website te optimaliseren en overmatige belasting van uw server te voorkomen. Daarnaast biedt SRS maar een keer in de nacht het productenbestand aan. Het vaker updaten heeft daarom ook geen zin.

Het goede nieuws is dat de voorraad van uw producten veel vaker wordt bijgewerkt. Onze plug-in is geconfigureerd om de voorraad elke 5 minuten op te halen. Dit zorgt ervoor dat uw klanten altijd de meest actuele voorraadinformatie kunnen zien wanneer ze winkelen op uw webshop.

Als u specifieke wijzigingen heeft gemaakt in uw SRS en u wilt dat deze zo snel mogelijk worden weergegeven in WooCommerce, raden we aan geduldig te wachten tot de geplande synchronisatie 's nachts plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens consistent en betrouwbaar blijven.

We hopen dat dit uw vraag beantwoordt. Als u verdere vragen heeft of hulp nodig heeft bij uw SRS-WooCommerce-koppeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantensupport. We staan altijd klaar om u te assisteren bij eventuele problemen of vragen die u heeft.