Handleiding “Featured item“ aan LinkedIn Persoonlijk Profiel toevoegen

Hoe voeg je een featured stuk content toe aan je persoonlijke LinkedIn profiel?

1. Ga naar linkedin en login met de bij jou bekende gegevens.
  2. Klik linksboven op jouw naam:
  3. Klik op “Add section”, “Featured” en vervolgens “Links”.
  4. Plak de link naar je landingspagina in het popup venster. Klik daarna op Add:
  5. Pas de titel en de omschrijving aan naar een wervende tekst en klik op “save”. De afbeelding wordt vanzelf geladen vanuit de achterliggende pagina.
  6. Controleer of er een featured item staat en klik erop door: